Straatwerk

Door professionele stratenmakers en het gebruik van moderne machines is Gebr. de Ronde in staat alle soorten straatwerk vakkundig uit te voeren. Nieuwe bestrating (ook sier), herbestrating, reparatie van straatwerk, wegverharding en het verrichten van service en onderhoud. Bij reconstructie van bestrating herstellen we alles in de oorspronkelijke staat, maar herinrichting is natuurlijk ook mogelijk. Bij herinrichting wordt gestreefd naar verbetering van bijvoorbeeld de verkeersdoorstroming of meer parkeergelegenheid.

Onze medewerkers hebben het diploma Straatmaker niveau 3 (of gelijkwaardig door een interne opleiding). Daarnaast hebben we een gecertificeerd leermeester in dienst, hij is de spil bij het opleiden van leerlingen tot vakbekwaam straatmaker. Maar om het gewenste resultaat te bereiken kom je er niet alleen met kennis en kracht, daarvoor heb je ook het juiste materieel nodig. Gebr. de Ronde werkt volgens CROW-publicatie 324; verantwoord aanbrengen elementenverharding (vernieuwde versie van 282; mechanisch aanbrengen elementverharding).

We trachten zoveel mogelijk machinaal te straten om de fysieke belasting van onze medewerkers te verminderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve Tiger-Stone bestratingsmachine waarmee de straat/weg in één keer perfect (her)bestraat kan worden. De Tiger-Stone brengt direct randafwerking aan, resulterend in strak tegen elkaar aanliggende stenen tussen de opsluiting. Daarnaast werken we met een bandenkraan en kleine laadschoppen (Knikmops), waaraan diverse legklemmen bevestigd kunnen worden.
 
Op zoek naar goede bestrating door ervaren straatmakers? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Straatwerk 2Straatwerk 1Straatwerk 3Straatwerk 4
Best Authentic SneakersFASHION NEWS