Bouw- en woonrijp maken

De diensten die Gebr. de Ronde verleent, van groen (groenvoorziening) tot grijs (straatwerk), komen terug in het bouw- en woonrijp maken, oftewel BRM en WRM. Wij zijn in staat de gespecialiseerde kennis per vakgebied te bundelen waardoor u kunt vertrouwen op een goed eindresultaat.
 
Voorafgaand aan de bouw van een woonwijk is het van belang dat de locatie bouwrijp gemaakt wordt voordat de eerste paal de grond in gaat. Gebr. de Ronde kan hier aan bijdragen door bijvoorbeeld grondophoging en bouwweg aanleg. Daarnaast kunnen wij het rioolstelsel aanleggen tot en met de huisaansluiting. Het plaatsen van duikers, beschoeiing of het verbreden van watergangen behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Na de bouw moet de omgeving woonrijp gemaakt worden. Hierbij is de aanleg van een deugdelijke fundering belangrijk, waarna bestraat kan worden. Tevens kunnen we desgewenst groenvoorzieningen, speelvoorzieningen en straatmeubilair zoals parkbanken en afvalbakken aanbrengen. Het eindresultaat is een volwaardige woonstraat waar men zich met een gerust hart kan vestigen.
 
Zoekt u een betrouwbare partner in het bouw- en/of woonrijp maken van uw locatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Woonrijp maken 1Woonrijp maken 2Woonrijp maken 3
CV Parijsch1CV Parijsch2
Nike sneakers愛煙者必見!タバコを吸わないメンズがモテる5つの理由