Complimenten werkzaamheden Amerongen

6 november 2020 - Voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben wij in de afgelopen periode diverse werkzaamheden verricht ten behoeve van het terugdringen van de wateroverlast in Amerongen. Momenteel zitten we in de afrondende fase rondom de Postmeester, Holleweg, Cliftwijck en Kievit en van de werkzaamheden rondom de Imminkstraat en Burg. Jonkheer H. van den Boschstraat.
  
Deze projecten hebben veel impact gehad op de bewoners en de weggebruikers, doordat hun woningen/bedrijven gedurende lange tijd minder bereikbaar zijn geweest. We hebben van een aantal betrokkenen hun ervaringen met ons bedrijf en de werkzaamheden ontvangen, zoals hieronder weergegeven. Wij zijn ontzettend blij om deze reacties te mogen ontvangen!
  
Bewoner Burg. Jhr. H. van den Boschstraat Amerongen:
“Ik ben heel tevreden over het werk. Het eindresultaat in onze straat is prachtig geworden en onze oprit is weer helemaal goed bestraat.  Maar vooral complimenten aan de mensen die het werk uitvoerden. Ze waren heel behulpzaam om bewoners te helpen om bij hun huis te komen of zorgden zo goed als mogelijk voor het parkeren in de buurt en de bereikbaarheid van onze huizen. Ook hielpen ze bezoekers aan de huisarts met het veilig oversteken op straat. Niks was ze te veel. Bovendien werkten ze heel hard door: zonder harde muziek en met een goed humeur.”
 
Eigenaar café Burg. Jhr. H. van den Boschstraat Amerongen:
“Ondanks dat door de werkzaamheden minder klanten bij ons kwamen, zijn we tevreden over de werkzaamheden voor Amerongen Regenwaterproof. Er werd alles gedaan om onze winkel en café zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te maken. Klanten en leveranciers werden bovendien vriendelijk geholpen om goed en veilig bij onze winkel te komen. We hadden natuurlijk graag gezien dat het werk sneller klaar was, maar het is vakwerk wat er wordt geleverd en dat kost nu eenmaal tijd. Daar hebben wij alle begrip voor. En de straat ziet er weer mooi uit.”
 
Manager hoteldienst De Postmeester Amerongen:
“Ik ben bijzonder tevreden over de communicatie rondom het project. Het was fijn om met de mensen op de straat te sparren, ze stonden open voor onze vragen en wensen en hielpen waar het kon. Wat ik helemaal bijzonder vind is de snelheid waarmee is gewerkt om alles zo snel mogelijk weer aan kant te krijgen. Mijn complimenten!!”
 
Bewoner De Del Amerongen:
“De werkzaamheden op De Del waren heel ingrijpend. Het werk heeft ook lang geduurd.  Maar dat zijn we al vergeten, nu we zien hoe mooi het is geworden. De mensen die hier hebben gewerkt waren heel communicatief en informeerden ons goed. Dus alle lof. Ik zie ook regelmatig fietsers en wandelaars die stoppen om de Wadi, het informatiepaneel en de kleine waterval die is aangelegd te bewonderen. Dat is fijn om te zien in je eigen straat.”
 
 Amerongen1   Amerongen2
 
Foto's door Dhr. M.C. Keur