Nieuwe Knikmops 130

9 maart 2021. Eind februari hebben wij een nieuwe Knikmops 130 toegevoegd aan ons machinepark. Door het aanschaffen van nieuwe machines, zijn wij doorlopend bezig om ons machinepark te verbeteren, ook op het gebied van milieu. Deze Knikmops voldoet aan Stage V, de laatste stap op het gebied van milieueisen voor dieselmotoren.
 
De Knikmops heeft een hydrostatische vierwielaandrijving en een laag scharnierpunt van de arm. Dit vergroot het zich voor de machinist en de veiligheid op het werk. De machine wordt ingezet tijdens straatwerkzaamheden om de lichamelijke belasting voor onze medewerkers te verminderen. Zo wordt hij onder meer ingezet voor het machinaal aanbrengen van bestrating.
 

Werken bij Gebr. de Ronde?

9 februari 2021 - Per direct zijn wij op zoek naar mensen die ons team willen versterken!
 
Wij zoeken maaimachinisten voor gazonmaaiers en voor een maai-zuigcombinatie. Ook zijn wij op zoek naar een straatmaker en kraanmachinist voor onze Hyundai midigraafmachine.
 
Kijk op onze vacaturepagina om te zien welke vacatures openstaan, wat wij verwachten en wat wij bieden. Heb jij vragen of wil je reageren? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0345 - 501770.
 
MFHyundaiToro

Overlijden W.P. de Ronde

30 oktober 2020 - Met verdriet delen wij u mee dat gisterochtend, mede-oprichter van ons bedrijf, dhr. W.P. de Ronde is overleden. 

      

Complimenten werkzaamheden Amerongen

6 november 2020 - Voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug hebben wij in de afgelopen periode diverse werkzaamheden verricht ten behoeve van het terugdringen van de wateroverlast in Amerongen. Momenteel zitten we in de afrondende fase rondom de Postmeester, Holleweg, Cliftwijck en Kievit en van de werkzaamheden rondom de Imminkstraat en Burg. Jonkheer H. van den Boschstraat.
  
Deze projecten hebben veel impact gehad op de bewoners en de weggebruikers, doordat hun woningen/bedrijven gedurende lange tijd minder bereikbaar zijn geweest. We hebben van een aantal betrokkenen hun ervaringen met ons bedrijf en de werkzaamheden ontvangen, zoals hieronder weergegeven. Wij zijn ontzettend blij om deze reacties te mogen ontvangen!
  
Bewoner Burg. Jhr. H. van den Boschstraat Amerongen:
“Ik ben heel tevreden over het werk. Het eindresultaat in onze straat is prachtig geworden en onze oprit is weer helemaal goed bestraat.  Maar vooral complimenten aan de mensen die het werk uitvoerden. Ze waren heel behulpzaam om bewoners te helpen om bij hun huis te komen of zorgden zo goed als mogelijk voor het parkeren in de buurt en de bereikbaarheid van onze huizen. Ook hielpen ze bezoekers aan de huisarts met het veilig oversteken op straat. Niks was ze te veel. Bovendien werkten ze heel hard door: zonder harde muziek en met een goed humeur.”
 
Eigenaar café Burg. Jhr. H. van den Boschstraat Amerongen:
“Ondanks dat door de werkzaamheden minder klanten bij ons kwamen, zijn we tevreden over de werkzaamheden voor Amerongen Regenwaterproof. Er werd alles gedaan om onze winkel en café zo snel mogelijk weer goed bereikbaar te maken. Klanten en leveranciers werden bovendien vriendelijk geholpen om goed en veilig bij onze winkel te komen. We hadden natuurlijk graag gezien dat het werk sneller klaar was, maar het is vakwerk wat er wordt geleverd en dat kost nu eenmaal tijd. Daar hebben wij alle begrip voor. En de straat ziet er weer mooi uit.”
 
Manager hoteldienst De Postmeester Amerongen:
“Ik ben bijzonder tevreden over de communicatie rondom het project. Het was fijn om met de mensen op de straat te sparren, ze stonden open voor onze vragen en wensen en hielpen waar het kon. Wat ik helemaal bijzonder vind is de snelheid waarmee is gewerkt om alles zo snel mogelijk weer aan kant te krijgen. Mijn complimenten!!”
 
Bewoner De Del Amerongen:
“De werkzaamheden op De Del waren heel ingrijpend. Het werk heeft ook lang geduurd.  Maar dat zijn we al vergeten, nu we zien hoe mooi het is geworden. De mensen die hier hebben gewerkt waren heel communicatief en informeerden ons goed. Dus alle lof. Ik zie ook regelmatig fietsers en wandelaars die stoppen om de Wadi, het informatiepaneel en de kleine waterval die is aangelegd te bewonderen. Dat is fijn om te zien in je eigen straat.”
 
 Amerongen1   Amerongen2
 
Foto's door Dhr. M.C. Keur

Reductiedoelen 2025

8 juli 2020 - Elk jaar stellen wij onszelf een nieuw reductiedoel met betrekking tot onze CO2 uitstoot. Vanaf dat wij gestart zijn met de Prestatieladder hebben wij doelen gesteld tot 2020. Jaarlijks een stijging van de reductie ten opzichte van het basisjaar 2015, met als uiteindelijke doel 5% reductie ten opzichte van 2015 in 2020.
Ondanks dat we nog niet aan het einde van 2020 zijn, kijken we wel graag al verder in de toekomst. Daarom hebben wij ook voor de komende 5 jaar nieuwe reductiedoelstellingen opgesteld voor de verschillende scopes.
 
Als voorbeeld zijn de doelstellingen voor scope 1 weergegeven: Gebr. de Ronde stelt zich tot doel de CO2-uitstoot van scope 1 gerelateerd aan het aantal machines/ bedrijfswagens/vrachtwagens:
- in 2021 met 0,75 % te reduceren ten opzichte van 2020;
- in 2022 met 1,50 % te reduceren ten opzichte van 2020;
- in 2023 met 2,25 % te reduceren ten opzichte van 2020;
- in 2024 met 3,00 % te reduceren ten opzichte van 2020;
- in 2025 met 3,50 % te reduceren ten opzichte van 2020.
 
Bij het vaststellen van de doelstellingen is rekening gehouden met het feit dat de prestatieladder al een aantal jaar in de organisatie is geïmplementeerd en er reductie heeft plaatsgevonden. De verwachting is dat het behalen van reductie elk jaar iets lastiger wordt. Om de doelstellingen te behalen worden elk jaar reductiemaatregelen opgesteld. Deze worden, net als voorgaande jaren, op onze website gepubliceerd.
 
In 2020 willen wij dus 5% reduceren ten opzichte van 2015. In het eerste half jaar van 2020 is de gemiddelde uitstoot per machine op alle scopes meer dan 10% lager; hiermee wordt meer dan voldaan aan het gestelde doel. We hopen dat we deze reductie ook het tweede half jaar kunnen voortzetten!