Onkruidbestrijding

Uit TNS NIPO onderzoek is gebleken dat onkruid de grootste ergernis is onder tuin- en balkonbezitters. Maar onkruid roept ook irritaties op bij bewoners die zich ergeren aan de vervuiling van hun woon- en leefomgeving. Gebr. de Ronde verhelpt deze ergernis met doeltreffende onkruidbestrijding. 

Dit doen wij onder andere door het onkruid bestrijden door middel van onkruidbranden en met hetelucht-behandeling. Met behulp van deze machines wordt het onkruid een korte periode verhit. Door het verhitten van het onkruid zullen de cellen openbarsten en uitdrogen. Vervolgens verwelkt en verkleurt het onkruid en uiteindelijk sterft het af. Door regelmatige herhaling wordt ook de wortel van het onkruid uitgeput waardoor het onkruid helemaal verdwijnt.

Een schone leefomgeving geeft de gebruikers een goed gevoel. Men kan zich prettig voelen als straten en pleinen een schone aanblik geven. Dat is niet de enige reden om verhardingen regelmatig te vegen. Het vergroot de veiligheid en door te vegen wordt ook een belangrijke voedingsbodem voor onkruidgroei weggenomen. Gebr. de Ronde kan ook hiermee een zorg bij u wegnemen door met een doordacht veegregime het veegwerk voor u uit te voeren.

Wilt u het onkruid in uw gemeente of tuin beheersen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Sportswear DesignBoots