Boomverzorging

Met optimale boomverzorging verlengen wij de levensduur van uw bomen. Gebr. de Ronde voert als totale boomverzorger het controleren, planten, verplanten, verzorgen en snoeien van bomen als mede ook de inrichting van plantlocaties, groeiplaatsverbetering en ziektebestrijding uit. Om onze manier van werken te waarborgen zijn wij gecertificeerd met Groenkeur.
 
De BRL Groenkeur Boomverzorging voorziet in alle kwalificaties waar een boomverzorger aan moet voldoen voor werken in het openbaar groen en langs rijwegen. De boomcontroles worden uitgevoerd door gekwalificeerde Boom Veiligheid Controleurs (BVC). Daarnaast hebben we een European Tree Worker (ETW) in dienst. ETW-ers zijn aantoonbaar erkende allround uitvoerende boomverzorgers.
 
European Tree WorkerDe European Tree Worker voert werkzaamheden uit aan en in bomen met als doel deze gezond en veilig te houden. De ETW-er werkt op basis van kennis van bomen en houdt rekening met zaken aangaande natuurbehoud, milieubescherming en veiligheidsvoorschriften. Het uitvoeren van boomverzorgingswerkzaamheden vereist grondige en hoog gekwalificeerde training met speciale aandacht voor veiligheid op het werk.
 
Het European Tree Worker diploma wordt erkend door het European Arboricultural Council (EAC) en alle Europese lidstaten. Met onze ETW-er bent u verzekerd van dienstverlening op basis van de hoogste kwaliteit. Van nieuwe aanplant tot het rooien van diverse soorten bomen, totale boomverzorging gebeurt door ons bedrijf door gespecialiseerde vakmensen.
 
Hebben uw bomen ook kwaliteitsverzorging nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 
onderhoud bomen1onderhoud bomen5Stormschade bomen verhelpen
Boom verplanten 1Boom verplantenBoomverzorging 3Boomverzorging 1
 
Running SneakersSneakers